Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Chiellini ser ut att stanna i Juventus: "Kändes löjligt"

7v

Giorgio Chiellini har spelat för Juventus sedan 2005 då han anslöt från Fiorentina. De senaste säsongerna har dock mittbacken haft problem med skador och i fjol noterades han bara för 17 matcher i Serie A.

Nu har Chiellinis avtal med Juventus löpt ut, men det mesta tyder på att han stannar i klubben. I alla fall om man ska tro uttalanden från Juventus president Andrea Agnelli och nye tränaren Massimiliano Allegri.

– Jag pratade med honom i måndags. Det kändes löjligt att avbryta hans semester med tanke på att han har spelat oavbrutet i två år, bara för att han skulle komma och skriva på ett papper, säger Agnelli enligt Football Italia.

ANNONS

Allegri:

– Jag har några äldre spelare i truppen som Cristiano Ronaldo, Giorgio Chiellini och Leonardo Bonucci som adderar värden till klubben är bra exempel för unga spelare och visar dem vad Juventus handlar om.

Chiellini hade en lyckad sommar då han var med och vann EM-guld för Italien.

Publicerad 2021-07-28 kl 11:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto