Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mitt i flyttryktena - Hauge inte uttagen till Milan-match

7v

Jens Petter Hauge, 21, har ryktats bort från Milan trots att norrmannen värvades till Serie A-klubben från Bodø/Glimt så sent som i höstas. Nu späs de spekulationerna på ytterligare. Hauge har nämligen inte blivit uttagen till Milans träningsmatch mot franska Nice i kväll, vilket står klart efter att truppen till matchen presenterats.

Transferjournalisten Nicolo Schira rapporterar att Hauge inte är en del av tränaren Stefano Piolis planer och att norrmannen kommer lämna Milan i sommar. Milan vill ha mellan 120 miljoner och 150 miljoner kronor för att sälja yttern permanent. Eintracht Frankfurt, Wolfsburg och Watford är intresserade och samtal pågår, skriver Schira.

ANNONS

Nyförvärven Mike Maignan och Olivier Giroud är två av namnen som finns med i Milans trupp. Zlatan Ibrahimovic rehabiliterar sig som bekant från sin knäoperation och siktar på spel i Serie A-premiären mot Sampdoria 23 augusti.

Publicerad 2021-07-31 kl 14:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto