Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Uniteds drag kan ge fördel i Haaland-jakten

7v

Manchester United förlängde nyligen med sin norske manager Ole Gunnar Solskjær till 2024. Nu hoppas klubben att det kan ge en fördel i jakten på den norske stjärnforwarden Erling Haaland, 21. Det rapporterar brittiska The Mirror.

Solskjær tränade Haaland i norska Molde i nästan två år och hade en stor del i stjärnskottets utveckling innan Haalands flytt till Red Bull Salzburg i januari 2019. Anfallaren nobbade dock United när han gick till Dortmund i januari 2020 eftersom Solskjærs framtid i Premier League-klubben då var osäker.

Nästa sommar är Haaland tillgänglig för 68 miljoner pund, drygt 800 miljoner kronor, på grund av en klausul i sitt kontrakt. Då kan han möjligen återförenas med såväl Solskjær som Jadon Sancho – yttern som lämnade Dortmund för United i somras.

ANNONS
Publicerad 2021-08-01 kl 11:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto