Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Varberg bekräftar bud på ytter: "Rean är slut"

Sillybloggen

Tashreeq Matthews går starkt i Varberg och uppges aktuell för andra klubbar. Nu uttalar sig Varbergs tränare Joakim Persson om den 20-årige sydafrikanen, och menar att det ska till ett bud från klubbar på övre halvan av nederländska eller belgiska ligan i storleksordning för att Varbergs ska fundera på att sälja.

– Det har kommit ett bud från Danmark och det var väl 25 miljoner för lågt. Det är många som vill utnyttja att vi är en liten klubb, men vi är inte Gekås. Det är svårare att prestera här än i ett topplag och då borde man bli dyrare än i ett topplag, men det är inte så det fungerar. Det räcker att det står ett fint märke på bröstet så får man bra betalt, säger Persson till Hallands Nyheter.

Han fortsätter:

– Det finns ingen anledning för en klubb i nedre mellanskiktet i Sverige, Norge eller Danmark att tro att det ska gå att fynda hos oss. Rean är slut, nu får klubbarna betala marknadsmässiga priser för våra spelare.

Annons

Matthews har gjort fyra mål och tre assist för Varberg i årets allsvenska.

Publicerad 2021-08-04 17:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto