Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Villa vill ersätta Grealish med Norwich-mittfältare

Sillybloggen

Jack Grealish är på väg att lämna Aston Villa för Manchester City i en affär värd 100 miljoner pund, cirka 1.2 miljarder kronor. Villa har redan värvat offensiv kraft i Emiliano Buendia, Leon Bailey och Danny Ings, men tappar de Grealish vill de plocka in ytterligare en ersättare.

Det rapporterar Sky Sports, som skriver att Villa vill värva Norwich-mittfältaren Todd Cantwell om Grealish lämnar i sommar. Det finns ännu ingen officiell kontakt med klubbarna, men Premier League-nykomlingen Norwich är medveten om intresset. Tidigare i somras sålde Norwich till just Aston Villa när Buendia lämnade.

Med mindre än två veckor kvar till Premier League-premiären vill Norwich inte släppa Cantwell och det krävs ett betydande bud för att en övergång ska gå igenom, enligt Sky. 23-årige Cantwell har gått in på sitt sista kontraktsår, men Norwich har en option på ytterligare ett år.

Cantwell har spelat för Norwich, som vann Championship i fjol, sedan tio års ålder.

Annons
Publicerad 2021-08-05 07:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto