Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Vändning i Barças Messi-förhandlingar - "Längre ifrån att förlänga än någonsin tidigare"

Sillybloggen

Lionel Messi är klubblös efter att hans kontrakt med Barcelona gått ut tidigare i sommar. Tidigare har det ryktats om att det är så gott som klart att den argentinske storstjärnan kommer att förlänga sitt kontrakt, då det pratats om ett femårsavtal med kraftigt reducerad lön. Men nu kommer den spanska tidningen Marca med nya uppgifter.

Marca skriver att förhandlingarna mellan Messi och Barcelona har nått en återvändsgränd “som nästan ser omöjlig ut att att lösa”. Detta efter ett möte mellan Messi och klubben i Barcelona i går.

“Just nu är argentinaren längre ifrån att förlänga med Barcelona än någonsin tidigare”, skriver tidningen.

Journalister på katalanska Rac1 och italienska Sportitalia har under torsdagseftermiddagen samma uppgifter.

“Irreversibel situation”, skriver Gerard Romero på Rac1, som även skriver att “argentinaren gillar inte den nuvarande truppen”.

Samtidigt vidhåller dock katalanska tidningen Mundo Deportivo att Barça hoppas presentera avtal med argentinaren inom 24 timmar.

Annons

Messi har tidigare ryktats bort från Barcelona, inte minst förra sommaren, där det bland annat pratades om PSG, Manchester City och Inter Miami.

Messi har spelat för Barcelona under hela sin A-lagskarriär, där han sedan 2004 gjort 672 mål och 305 assist på 778 matcher för klubben.

Annons
Publicerad 2021-08-05 18:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto