Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Sirius lånar ut forward till superettan

Sillybloggen

Sirius lånar ut forwarden Ekin Bulut till Vasalund i superettan, meddelar klubben på sin officiella hemsida under lördagsförmiddagen. Beskedet kommer dagen efter att Sirius plockat in Edi Sylisufaj från Falkenberg på lån med köpoption.

Bulut kom från just Vasalund till Sirius inför årets säsong efter att ha varit med och spelat upp Vasalund från Ettan norra till superettan i fjol. 24-åringen har hittills gjort ett mål på fem allsvenska framträdanden.

– Det är ett stort steg från division ett till Allsvenskan. Nu är halva serien snart spelad och Ekin behöver såklart spela matcher. Vi gör därför en tidsinvestering i honom, med målet att han ska få spela fler matcher, och därför lånas han nu ut resten av säsongen 2021. Det här tror både vi och Ekin är den bästa lösningen för hans utveckling och den här utlåningen kommer även att gynna Ekins konkurrenskraft till nästa säsong, säger Sirius sportchef Ola Andersson i en kommentar.

Annons
Publicerad 2021-08-07 10:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto