Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Norrköping var nära storvärvning - affären kapades

Sillybloggen

IFK Norrköping åkte på ett tungt bakslag under transferfönstrets sista dag. Klubben var enligt Norrköpings Tidningar nära att göra klart med Midtjylland-försvararen Rasmus Nicolaisen – men affären sprack. Precis i slutskedet av förhandlingarna dök en annan klubb upp och gjorde klart med den Champions League-meriterade 24-åringen.

– Det stämmer att vi hade en försvarare på väg till oss idag och det var i det närmaste klart. Vi var överens med klubben, alla avtal var färdiga men i sista stund dök ett annat erbjudande upp som spelaren tackade ja till, bekräftar Sakarias Mårdh, ordförande i Peking, till NT.

Hur det påverkar klubbens planering kring truppen?

– Det är ingen panik. Vi har diskuterat under dagen och vi väljer att avvakta. Rikard Norling har varit involverad i det här och med Henrik Castegren kvar så har vi täckning i backlinjen. Vi har jobbat på en plan hela fönstret och det har gått som vi tänkt med undantag för den sista pusselbiten. Det är inte bara negativt, nu får vi extra utrymme att agera i vinterfönstret.

Annons
Publicerad 2021-08-11 20:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto