Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Nimes nobbar nytt bud på Eliasson

Sillybloggen

Niclas Eliassons Nimes ramlade under den gångna säsongen ur Ligue 1. Den 25-årige svensken stod för fyra mål och tre assist på 30 ligamatcher, men lyckades inte hjälpa laget till ett nytt kontrakt. Eliasson har kontrakt med klubben till sommaren 2023 och är den här säsongen noterad för ett mål på två matcher i den franska andraligan, men kan möjligen lämna i sommar för en ny utmaning i karriären.

I slutet av juli uppgav grekiska SDNA att Eliasson kommit överens med den grekiska storklubben AEK Aten om de personliga villkoren, men att klubbarna däremot inte kommit överens om en övergångssumma. Nimes uppgavs då ha nobbat ett låneerbjudande och ett bud på 1,5 miljoner euro, drygt 15 miljoner kronor.

Nu uppger den franska tidningen Midi Libre att Nimes nobbat ett nytt bud från AEK Aten på två miljoner euro, drygt 20 miljoner kronor. Ännu verkar därmed parterna inte ha kommit överens om en övergång.

Eliasson kom till Nimes från Bristol City förra sommaren. Dessförinnan har han en bakgrund med spel i IFK Norrköping, AIK och Falkenbergs FF.

ANNONS
Publicerad 2021-08-12 07:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto