Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Grekisk toppklubb ger upp Claesson

Sillybloggen

Förra veckan rapporterade den grekiska sportsajten SDNA att den svenske landslagsmittfältaren Viktor Claesson, 29, var aktuell för en flytt till Paok Thessaloniki, som i våras slutade fyra i den grekiska högstaligan.

Claesson spelar för närvarande sin fotboll i ryska Krasnodar, där han har kontrakt till nästa sommar, och uppges värderas till runt 110 miljoner kronor.

Nu rapporterar samma sajt att Paok gett upp hoppet om att värva Claesson. Krasnodar uppgavs först villigt att diskutera en affär, men nu har de svängt och vill behålla svensken. Paok tittar nu på andra spelare, skriver SDNA.

Claesson har varit i Krasnodar sedan januari 2017, då han anslöt från Elfsborg. Den här säsongen är han noterad för tre framträdanden i den ryska högstaligan. Under senaste åren har 29-åringen även varit en del av Janne Anderssons svenska landslag. Totalt sett har han gjort tio mål på 50 A-landskamper.

Annons
Publicerad 2021-08-20 07:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto