Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Mittfältare lämnar Liverpool för fransk storklubb

Sillybloggen

Xherdan Shaqiri har ryktats bort från Liverpool i sommar. Schweizaren har enligt brittiska medier velat lämnat klubben för mer speltid.

Hittills hade det främst ryktats om Lyon – och nu har den franska storklubben gjort slag i sak. Under söndagen gick klubben ut med att de kommit överens med Liverpool om en övergång för Shaqiri, under förutsättningen att han klarar den obligatoriska läkarundersökningen. Den skriver klubben att Shaqiri kommer att genomgå under måndagsmorgonen.

Lyon gick inte ut med någon övergångssumma, men The Times-journalisten Paul Joyce skrev tidigare under söndagen att Liverpool kommit överens med Lyon om en övergångssumma för Shaqiri som väntas landa på omkring 9,5 miljoner pund (115 miljoner kronor). Tidigare uppgifter från L’Équipe har även hävdat att Shaqiri kommer bli Lyons bäst betalde spelare, då Memphis Depay lämnat klubben i sommar.

Annons

Shaqiri skrev på för Liverpool 2018 och har sedan dess noterats för 63 framträdanden, åtta mål och nio assist.

Publicerad 2021-08-22 21:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto