Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal-anfallare kan lämna för rival

Sillybloggen 2021-08-23 10:29

Arsenal-anfallaren Eddie Nketiah, 22, stod förra säsongen för sex mål och en assist på 29 matcher med den engelska storklubben. 22-åringen har kontrakt till nästa sommar, men kan möjligen lämna i förtid.

Den engelska tidningen Daily Mail skriver att Crystal Palace just nu undersöker om det är möjligt för klubben att plocka in anfallaren innan transferfönstret slår igen inför hösten. Arsenal uppges samtidigt hellre sälja Nketiah nu än att släppa anfallaren gratis nästa sommar.

Enligt Daily Mail är Palace berett att betala runt tio miljoner pund, drygt 119 miljoner kronor på en ny anfallare för att förstärka truppen, medan Arsenal helst vill ha runt 20 miljoner pund, drygt 230 miljoner kronor för den 22-årige engelsmannen. Tidigare har det även kommit rapporter om att Arsenal nobbat två bud från Tyskland, som varit lägre än 230 miljoner kronor.

ANNONS

Nketiah är i dagsläget skadad och har missat Arsenals två första matcher i Premier League.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto