Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Allegri bekräftar: "Ronaldo vill lämna"

Sillybloggen

Cristiano Ronaldo verkar komma allt närmare en flytt från Juventus till Manchester City. Den trovärdige transferjournalisten Fabrizio Romano rapporterar under torsdagskvällen att Ronaldo definitivt bestämt sig för att lämna Juventus och att han har bett klubben om att bli såld.

Gianluca Di Marzio på Sky Sport Italia rapporterar att Ronaldo har tömt sitt skåp i omklädningsrummet, vilket får ses som ett tecken på att portugisen är redo att lämna. Han skriver också att Manchester City kommer lägga ett bud på 30 miljoner euro, drygt 300 miljoner kronor, under fredagen. Juventus väntas acceptera budet.

Under fredagsförmiddagen rapporterade Sky Sports att storstjärnan var på plats på träningsanläggningen på morgonen för att ta farväl av sina lagkamrater. I samband med det publicerade Goal-journalisten Romeo Agresti ett klipp som visar när Ronaldo lämnade anläggningen.

På presskonferensen inför lördagens match mot Genoa bekräftade tränaren Massimiliano Allegri att stjärnan vill lämna.

– Cristiano Ronaldo berättade för mig igår att han vill lämna Juventus. Det är sant. Det är därför han inte tränade idag och han är inte tillgänglig till matchen imorgon, säger han enligt Fabrizio Romano.

Annons

Han fortsätter:

– Jag är inte besviken på Ronaldo. Han vill lämna Juventus och har gjort sitt val. Han kommer leta efter en ny klubb efter tre år. Det är en del av livet.

Vid 14-tiden skriver Di Marzio och Romano att Ronaldo är på Turins flygplats på väg att lämna staden.

“Hans framtid kommer bestämmas inom de närmsta timmarna.”, skriver Romano.

Kort efter uttalade sig Manchester Citys tränare Pep Guardiola om det hela:

– Inom tre eller fyra dagar kan allt hända. Där är några spelare, Ronaldo inkluderad, som ska bestämma var de ska spela, säger han på klubbens presskonferens inför Arsenal-matchen.

Under fredagseftermiddagen har också nya uppgifter placerat Ronaldo i sin tidigare klubb Manchester United, vars manager Ole Gunnar Solskjær nu öppet flirtar med portugisen.

Annons
Publicerad 2021-08-27 12:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto