Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Juventus uppges ha gjort klart med Ronaldos ersättare

Sillybloggen

Cristiano Ronaldo har lämnat Juventus och återvänder till Manchester United, tolv år efter att han lämnat klubben för den spanska jätten Real Madrid. Men det innebär att det finns en lucka att fylla i Juventus lagbygge.

Det har tidigare spekulerats om Arsenals Pierre-Emmerick Aubameyang, men verkar det bli en återkomst till Juventus för en annan spelare. The Guardian-journalisten Fabrizio Romano rapporterar nämligen att Juventus gjort klart med Everton om att värva tillbaka 21-årige Moise Kean, som lämnade Juventus för Everton 2019.

Romano skriver att klubbarna är överens om ett lån, som övergår till lån med obligation att köpa loss Kean i fall vissa villkor uppfylls. Spelaren ska genomgå sin läkarundersökning i Turin under söndagen och den totala prislappen väntas blir omkring 20 miljoner euro (200 miljoner kronor) i fall Juventus köper loss honom.

Annons

Kean tillbringade fjolårssäsongen på lån hos Paris Saint-Germain, som inte köpt loss honom. I den franska storklubben blev det 19 mål och en assist på 45 framträdanden för den unge italienaren.

Publicerad 2021-08-28 09:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto