Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Lingard tackar nej till Uniteds kontraktserbjudande

2v

Mycket talade för att Jesse Lingard kunde lämna Manchester United i sommar efter succén i West Ham under andra halvan av fjolårssäsongen, men så blev det inte. Istället är han kvar i klubben och har fått ännu mer konkurrens än när han lämnade för West Ham, då Jadon Sancho och Cristiano Ronaldo anslutit till United i sommar.

Nu vill United förlänga 28-åringens kontrakt – men enligt The Mirror har Lingard förkastat klubbens senaste kontraktserbjudande eftersom han vill garantera sig själv speltid. Men om det är hos United eller hos någon annan klubb nämner inte tidningen.

Nu växer pressen på United. Lingard har ett kontrakt som går ut nästa sommar, 2022, och om man inte lyckas förlänga hans kontrakt riskerar klubben att förlora honom gratis. Lingard kan skriva på förtidskontrakt med andra klubbar redan i januari.

ANNONS
Publicerad 2021-09-07 kl 23:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto