Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PSG vill locka Kessié med större kontrakt

1v

PSG har utnyttjat spelares utgående kontrakt den senaste tiden. Värvningar som Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum och Sergio Ramos var alla med utgående kontrakt i sina respektive klubbar. Nu rapporterar Foot Mercato att PSG planerar att göra samma sak med Milans Frank Kessié.

Enligt Foot Mercato har PSG redan satt bollen i rullning genom två åtgärder. Först genom att inleda diskussioner med Kessiés agent. PSG har meddelat agenten att klubben är villiga att erbjuda ungefär 9 miljoner euro, ungefär 91 miljoner kronor, per år. Milan, som vill förlänga med 24-åringen, erbjuder 6,8 miljoner euro, ungefär 69 miljoner kronor, per år.

ANNONS

Den andra åtgärden PSG har vidtagit är att ta kontakt med Milan och Paolo Maldini, klubbens tekniska chef. Maldini vill inte släppa ivorianen gratis och ska därför vara öppen till att förhandla med PSG i januari för att släppa Kessié då för en övergångssumma.

Publicerad 2021-09-07 kl 10:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto