Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Tidigare Djurgården-back aktuell för Milan

3v

Sampdoria-backen Omar Colley, 28, spelade mellan vintern 2015 och sommaren 2016 allsvensk fotboll med Djurgården. Därefter flyttade han vidare till belgiska Genk och under sommaren 2018 till Sampdoria.

Nu uppger Calciomercato att Colley är aktuell för en flytt till Milan. Milano-lagets mittback Alessio Romagnol, 26, har ett utgående avtal och kan därmed lämna framöver, vilket gör att Milan behöver få in en ersättare. Enligt den italienska sajten ser Milan på Colley som klubbens förstaalternativ i jakten på en ersättare.

Colley är den här säsongen noterad för fyra matcher med Sampdoria i Serie A. Totalt sett har han gjort två mål och en assist på 85 matcher i den italienska högstaligan, men även tre mål på 54 matcher i den belgiska högstaligan, samt fem mål på 44 matcher i allsvenskan. Han har även erfarenhet från spel i Europa League med ett mål på elva matcher i turneringen.

ANNONS
Publicerad 2021-09-19 kl 18:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto