Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ofori stoppades av AIK

Sillybloggen

Ebenezer Ofori värvades tillbaka till AIK i början på 2020 och skrev då på ett kontrakt som sträcker sig till december 2023. Då var det tänkt att han skulle vara en nyckelspelare för klubben men det har inte gått som många förväntade sig.

Ofori var nära att lämna AIK under sommarfönstret men klubben stoppade övergången och bestämde sig för att ha kvar honom, skriver Expressen. Anledningen ska vara för att AIK då hade skadeproblem och ville inte riskera att ha en för tunn trupp inför guldstriden. Ett par klubbar i Danmark, Norge och en klubb i Israel ville antingen köpa mittfältaren eller låna honom.

26-åringen är en väldigt dyr spelare att ha på bänken och är därför osannolik att vara en del av truppen 2022, skriver Expressen. AIK har tidigare använt Yasin Ayari när Sebastian Larsson varit avstängd vilket också är en tydlig markering om vart Ofori befinner sig i nuläget.

Annons
Publicerad 2021-09-20 11:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto