Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: James Rodriguez nära ny klubb

Sillybloggen

James Rodriguez, 30, har under senaste tiden spekulerats vara aktuell för en flytt från Everton. Klubbens nye tränare Rafael Benitez sägs ha gett colombianen tillåtelse att se sig om efter en ny klubb och i dagarna kom rapporter om att Rodriguez är aktuell för en klubb i Qatar.

Nu uppger den spanska tidningen AS att Rodriguez förväntas skriva på ett treårskontrakt Al Rayyan i Qatar. Samtidigt uppges han även hoppas på att en lyckad sejour i Qatar ska leda till en övergång till Paris Saint-Germain i framtiden. I dagsläget är Laurent Blanc tränare i Al Rayyan.

Rodriguez kom till Everton från Real Madrid under sommaren 2020 och blev förra säsongen noterad för sex mål och fem assist på 23 framträdanden i Premier League. Tidigare har han även en bakgrund med spel i Bayern München, Monaco och Porto i Europa.

Annons
Publicerad 2021-09-22 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto