Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea-back lämnar - och blir en av världens bäst betalda

Sillybloggen

Chelsea-mittbacken Antonio Rüdiger, 28, sitter på ett utgående kontrakt med Londonklubben och har ryktats till flera europeiska storklubbar den senaste tiden. Så sent som i veckan kom uppgifter om att Bayern München har varit i kontakt med spelarens rådgivare och halvbror Sahr Senesie.

Under gårdagen dementerade Rüdiger de uppgifterna när han uttalade sig om sin framtid.

– Det här kommer att bli mitt viktigaste beslut under min proffskarriär, så jag har inte bråttom, sa han enligt tyska Sky och fortsatte:

– Jag har inte pratat med någon annan klubb än Chelsea.

Nu rapporterar brittiska Daily Mirror att Rüdiger är på väg att lämna Chelsea och bli en av världens bäst betalda försvarare någonsin med en veckolön på 400 000 pund, drygt 4,7 miljoner kronor, utomlands. Bayern München och Juventus är båda redo med lukrativa erbjudanden i januari när Rüdiger är fri att prata med andra klubbar, enligt tidningen.

Annons

Mirror uppger även att den tyske landslagsbacken erbjudits ett nytt kontrakt värt “bara” 130 000 pund, cirka 1,5 miljoner kronor, av Chelsea.

Rüdiger kom till Chelsea från Roma under sommaren 2017. Han har gjort åtta mål på 156 matcher med klubben och har varit med och vunnit en Champions League-titel, en Europa League-titel, en FA-cuptitel och en europeisk supercuptitel.

Publicerad 2021-09-24 20:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto