Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus siktar in sig på Kulusevski-ersättare

Sillybloggen

Dejan Kulusevski, 21, har haft svårt att vinna förtroendet från den nye Juventus-tränaren Massimiliano Allegri under säsongsinledningen. Den svenske landslagsspelaren har fått nöja sig med en start och sju inhopp i Serie A och Champions League sammanräknat.

Förra helgen rapporterade brittiska The Mirror att Premier League-klubben Tottenham visade intresse för Kulusevski. Juventus förre sportchef Fabio Paratici har nyligen flyttat till Tottenham och sägs vara ett fan av svensken.

Nu rapporterar italienska La Repubblica att Juventus vill ersätta Kulusevski med Sampdoria-dansken Mikkel Damsgaard, som visade framfötterna i sommarens EM där Danmark tog sig hela vägen till semifinal. Tanken är i så fall att sälja Kulusevski till Tottenham. Även Milan uppges vara intresserat av Damsgaard.

Kulusevski har noterats för sju mål och åtta assist på 55 framträdanden i Juventus-tröjan och har kontrakt med klubben till 2025.

Annons
Publicerad 2021-09-30 10:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto