Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester City i bra läge för att värva mittback

Sillybloggen

Manchester City rapporteras under en längre tid ha scoutat Villarreals spanske mittback Pau Torres, 24. Torres har under senaste åren imponerat stort i Villarreal och kom i somras till spel i sex matcher med det spanska landslaget under EM.

Nu uppger Marca att City är i en bra position för att värva spelaren framöver. City har redan många mittbackar, men Aymeric Laporte har under senaste tiden ryktats vara på väg bort från klubben. Torres uppgavs samtidigt i somras vara aktuell för Tottenham, men sägs ha nobbat London-klubbens erbjudande. Villarreal uppges ha varit redo att sälja spelaren för 55 miljoner pund, drygt 651 miljoner kronor då.

Torres är i höst noterad för sex framträdanden med Villarreal.

ANNONS
Publicerad 2021-10-02 11:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto