Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Storklubben föreslår bytesaffär - vill locka stjärnan

7v

Eden Hazard, 30, har fortsatt svårt att övertyga i Real Madrid-tröjan sedan belgaren lämnade Chelsea för den spanska storklubben inför säsongen 2019. Real Madrid uppges har tröttnat på 30-åringens återkommande skadeproblem och nu kommer uppgifter som pekar på att klubben ska vara öppen att byta bort yttern – mot Liverpools stjärnspelare Mohamed Salah.

Det är engelska ESPN som uppger att Real Madrid vill värva Mohamed Salah, 29, som har varit en lysande stjärna i Liverpool de senaste åren. Salah har fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med Merseyside-klubben, Real Madrid hoppas därför att ett bud där Hazard inkluderas ska kunna övertyga Liverpool att gå med på en affär.

ANNONS

Mohamed Salah har gjort osannolika 135 mål och 51 assist på 213 matcher i Liverpool-tröjan. Tyngre har det gått för Eden Hazard som på 51 matcher i Real Madrid endast har noterats för fem mål och nio assist.

Publicerad 2021-10-16 kl 23:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto