Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Inter jagar norsk landslagsmittfältare

6v

Sampdorias centrale mittfältare Morten Thorsby, 25, kan vara redo för lite större uppgifter framöver. Calciomercato uppger nu att Inter jagar den norske landslagsspelaren. 25-åringen har fortsatt kontrakt till sommaren 2023, men under de senaste veckorna har samtalen om en förlängning stannat av, vilket möjligen kan öppna för en övergång.

Inter uppges vara redo att köpa loss Thorsby i januari för runt 15 miljoner euro, drygt 150 miljoner kronor. Thorsby kom till Sampdoria från Heerenveen för två år sedan och har sedan dess fått gott om speltid i Serie A. I höst är han noterad för två mål på nio framträdanden i Italien.

ANNONS

Thorsby har totalt sett gjort tio A-landskamper med det norska landslaget.

Publicerad 2021-10-18 kl 15:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto