Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Chockuppgifter: Özil kan återvända till Premier League

6v

Det var i januari som Mesut Özil, 33, lämnade Arsenal för en övergång till Fenerbache. I den turkiska storklubben har 33-åringen hittills spelat 21 matcher och noterats för tre mål samt två assist. Nu kommer dock uppgifter som tyder på att sejouren i Turkiet kan bli kortvarig – Özil uppges nämligen vara aktuell för en återkomst i Premier League.

Det är transferjournalisten Ekrem Konur som rapporterar att storsatsande Newcastle, som nyligen fick nya ägare, ska vilja värva Mesut Özil. Enligt samma uppgifter ska klubben även vara intresserat av Fenerbache-målvakten Altay Bayindir.

Mesut Özil spenderade drygt sju år i Arsenal och var inledningsvis en tongivande spelare i laget, men sista tiden i klubben kantades av problem och utebliven speltid. Sammanlagt gjorde 33-åringen 254 matcher i Londonklubben och stod för 44 mål och 77 assist.

ANNONS
Publicerad 2021-10-20 kl 13:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto