Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpool och Manchester United i dragkamp om Ajax-talang

5v

Ryan Gravenberch, 19, spås en lysande framtid och har redan kopplats ihop med flera storklubbar som Chelsea och Juventus. 19-åringen har i år lyckats spela sig till en ordinarie plats i Ajax efter att ha debuterat i klubben redan 2018.

Nu rapporterar Daily Mirror att även Manchester United och Liverpool har gett sig in i kampen om talangens signatur, och enligt uppgifterna är det de två engelska storklubbarna som för tillfället är närmast att värva mittfältaren.

Ryan Gravenberchs nuvarande kontrakt löper ut sommaren 2023 och Ajax uppges “desperat” vilja förlänga hans avtal. 19-åringen har hittills spelat 74 matcher i Ajax-tröjan och redan noterats för nio landskamper för Nederländerna.  

ANNONS
Publicerad 2021-10-23 kl 13:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto