Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Sánchez kan återvända till Premier League

5v

Alexis Sanchez, 32, har inte fått karriären att lyfta sedan han lämnade Arsenal i början av 2018. 32-åringen floppade i Manchester United och såldes därför till Inter, men inte heller i den italienska storklubben har chilenaren fått spelet att stämma.

Nu ryktas Sánchez vara på väg att lämna Inter redan i januari. Tidigare har 32-åringen placerats i La Liga-klubbarna Sevilla, Real Betis och Rayo Vallecano – men nu kommer uppgifter som tyder på att en återkomst till Premier League kan vara aktuell.

Det är InterLive som rapporterar att Everton är intresserat av att värva Alexis Sánchez. Enligt uppgifterna är tränaren Rafael Benitez en stor beundrare av den chilenske landslagsanfallaren och ser honom som en spelare som skulle kunna få fart på Merseyside-klubbens offensiva spel.

ANNONS

Sánchez har spelat 75 matcher i Inter-tröjan och noterats för elva mål och 19 assist.

Publicerad 2021-10-23 kl 09:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto