Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Chelsea har hört sig för om colombiansk ytter - kan ge sig in i "budkrig"

5v

Tidigare har det skrivits att klubbar som Premier League-gänget Newcastle samt jättarna Real Madrid och Bayern München har varit i kontakt med Porto-yttern Luis Diaz representanter. Nu uppges ytterligare ett lag ha gett sig in i akten på 24-åringen.

Det är Goal som, med hänvisning till italienska Gazzetta dello Sport, skriver att Chelsea har hört sig för om vad status är kring colombianens framtid. Sajten skriver vidare att ett “budkrig” väntas utbryta nästa år, 2022.

Luis Diaz, vars kontrakt med den portugisiska klubben sträcker sig till sista juni 2024, har den här säsongen gjort ett mål på tre matcher i Champions League och fyra fullträffar på fem framträdanden i ligan.

ANNONS
Publicerad 2021-10-24 kl 17:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto