Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PL-jätten kan värva från PSG

5v

Timo Werner och Romelu Lukaku finns redan i klubben, trots det uppges Thomas Tuchel vara ute efter ytterligare en anfallsvärvning. Det är Goal som rapporterar, med hänvisning till spansk media, att Chelseas jagar Mauro Icardi från Paris Saint-Germain.

28-årige Icardi anslöt till PSG från Inter under sommaren 2020 men har inte fått spelet att stämma i den franska storklubben. Anfallaren har dessutom hamnat längre bak i hierarkin sedan Lionel Messi värvades till klubben, vilket nu kan öppna för en flytt.

Icardi pekas ut som en potentiell anfallspartner till Romelu Lukaku och ersättare till Timo Werner, som ryktas vara på väg till Borussia Dortmund. Enligt samma uppgifter följer även Tottenham, Juventus och Milan situationen kring Mauro Icardi.

ANNONS

28-åringen har spelat 73 matcher i PSG-tröjan och noterats för 36 mål samt tio assist.  

Publicerad 2021-10-27 kl 15:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto