Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Xavi drömmer om fem nyförvärv till Barça

4v

Barcelona är fortfarande på jakt efter en ersättare till Ronald Koeman som sparkades förra veckan. Enligt flera spanska medier är Xavi Hernández högaktuell att ta över som ny tränare, och förhandlingar uppges pågå mellan Barça och klubbikonens qatariska klubb Al Sadd.

Mycket talar med andra ord för att Xavi återvänder till Barcelona inom kort, och redan nu påstås den tidigare stjärnmittfältaren ha identifierat fem drömvärvningar.

Spanska Sport rapporterar att Xavi vill plocka in Kingsley Coman från Bayern München, och enligt El National består önskelistan även av Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund), Paul Pogba (Manchester United), Jules Koundé (Sevilla) och Dani Olmo (RB Leipzig).

ANNONS

Värvningar som dock kan bli svåra att genomföra. Barcelona befinner sig nämligen i en ekonomisk kris och har miljardskulder. Pogba har ett utgående kontrakt med United och kan värvas som bosman i sommar, men övriga spelare på önskelistan är eftertraktade namn på marknaden och skulle kosta mångmiljonbelopp att ro i hamn.

Publicerad 2021-11-02 kl 07:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto