Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Blåvitt jagar ÖSK-yttern

Sillybloggen

Örebro SK är nära spel i superettan 2022. Ett tufft slag, men det kan komma att bli ännu tuffare. Under torsdagen rapporterar GT att IFK Göteborg är ute efter att värva Örebros Jake Larsson, 22, inför nästa säsong.

Larsson slog igenom under allsvenskan 2019, då han stod för åtta mål på 27 matcher. Men efter ett tungt 2020, både sportsligt och personligt, så har det säsongen 2021 ännu inte blivit något mål på de fyra starterna och 13 inhoppen han har gjort. Men enligt GT:s uppgifter är Blåvitt intresserat ändå och känner att de kan göra ett fynd. De ser en spelare med stor potential, som kanske skulle må bra av en omstart i en ny miljö.

Blåvitts sportchef Pontus Farnerud ville inte kommentera uppgifterna för GT, men spelarens agent Feisal Saeedi bekräftar att Blåvitt varit intresserat förut, men att de inte har hört om något intresse nu. Larsson har kontrakt med ÖSK över 2023.

Annons
Publicerad 2021-11-04 14:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto