Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Sonko Sundberg flyttar till utländsk klubb

Sillybloggen

Östersunds FK är redan klart för nedflyttning till superettan och riskerar därmed att tappa ett antal spelare till nästa säsong. Enligt FotbollDirekt är det nu klart att mittbacken Noah Sonko Sundberg, 25, kommer lämna Jämtlandslaget för spel i den bulgariska storklubben Levski Sofia. 25-åringen förväntas skriva på för Levski Sofia under torsdagen.

Sonko Sundberg kom till Östersunds FK från AIK under 2018 och har kontrakt över 2021. Mittbacken är till viss del fostrad i AIK, men har även en bakgrund med spel i Gif Sundsvall under 2016 och 2017 på lån. I år är han noterad för 23 framträdanden med Östersund i allsvenskan. Sonko Sundberg har även representerat Gambia på A-landslagsnivå.

Levski Sofia är i dagsläget placerat på nionde plats i den bulgariska högstaligan. Bulgaren Stanimir Stoilov är chefstränare i klubben, som vunnit den bulgariska högstaligan 26 gånger och den bulgariska cupen 25 gånger. Senast klubben vann ligan var 2009 och senast klubben vann den inhemska cupen var 2007.

ANNONS
Publicerad 2021-11-04 11:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto