Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus har satt en prislapp på Kulusevski

3v

Juventus uppges vilja sälja Dejan Kulusevski, 21, i januari. Enligt uppgifter i italiensk media har huvudtränaren Max Allegri inte förtroende för svensken och en försäljning skulle dessutom ge klubben större budgetutrymme för att kunna agera på transfermarknaden.

Nu uppger Calcio Mercato att Juventus har satt en prislapp på 21-åringen. Sajten hävdar att klubben vill ha omkring 35 miljoner euro, motsvarande cirka 350 miljoner kronor, för svensken. Det vill säga samma belopp som klubben betalade Atalanta när Kulusevski värvades.

Senaste tiden har Dejan Kulusevski kopplats ihop med en flytt till Tottenham. Spurs-sportchefen Fabio Paratici uppges nämligen vara en stor beundrare av den svenske landslagsanfallaren och var den som tog 21-åringen till Turin.

ANNONS

Totalt har Kulusevski spelat 62 matcher i Juve-tröjan och noterats för åtta mål samt åtta assist.

Publicerad 2021-11-11 kl 15:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto