Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester United jagar ungersk jättetalang

3v

Dominik Szoboszlai, 21, värvades till RB Leipzig för drygt ett år sedan. Efter en vår med utebliven speltid, delvis på grund av skadebekymmer, har talangen slagit igenom ordentligt under hösten – vilket inte har gått storklubbarna obemärkt förbi.

Nu rapporterar tyska Bild nämligen att Manchester United är intresserat av att värva den ungerske landslagsmannen. Tidningen hävdar att den engelska storklubben överväger att lägga ett bud på Szoboszlai redan i januari.

21-åringens kontrakt med Leipzig sträcker sig dock till sommaren 2026 och lär inte bli billig att köpa loss vid en eventuell affär. Enligt uppgifterna kräver den tyska klubben mellan 600-700 miljoner kronor för sin mittfältsstjärna.

ANNONS

Totalt har Dominik Szoboszlai gjort sex mål och tre assist på 15 matcher i Leipzig-tröjan.

Publicerad 2021-11-11 kl 07:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto