Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barças bakslag - kan "bara" värva för 100 miljoner

3v

Xavi Hernández har tagit över som ny huvudtränare i Barcelona. Klubbikonens högsta prioritet är enligt uppgifter att värva en ytter redan i januari och tidigare har främst Manchester City-spelaren Raheem Sterling kopplats ihop med en flytt till den katalanska storklubben.

Enligt spanska Marca är Barça fortsatt intresserat av Sterling, vilket är den spelare som klubben ligger längst fram med i rekryteringsarbetet. Tidningen skriver att ett lån med köpoption är det upplägg som är mest troligt i januari.

ESPN hävdar samtidigt att Barcelonas transferbudget i januari “bara” är tio miljoner euro, motsvarande cirka 100 miljoner kronor, såvida ingen spelare säljs. Ett budgetutrymme som sätter käppar i hjulet för Xavi, som uppges vilja göra flera förändringar i truppen.

ANNONS
Publicerad 2021-11-12 kl 09:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto