Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United har kontaktat Solskjærs ersättare

1v

Manchester United har ryktats vilja ersätta sparkade Ole Gunnar Solskjær med Mauricio Pochettino, som för tillfället tränar Paris Saint-Germain. Uppgifter i brittisk media har antytt att Pochettino är intresserad av jobbet och skulle kunna tänka sig att lämna den franska storklubben direkt för att ta över United.

Nu rapporterar BBC att Manchester Uniteds klubbledning tror att det kan bli svårare att rekrytera Pochettino mitt under pågående säsong än vad man först trodde. Klubben vill därför anställa en interimtränare säsongen ut – och enligt uppgifterna har man nu vänt sig till den tidigare Barcelona-tränare Ernesto Valverde.

ANNONS

I början av 2020 fick Valverade sparken av den katalanska storklubben och sedan dess har han varit utan uppdrag. Enligt BBC anser Manchester United att Valverde, tillsammans med nuvarande tränarstab, skulle kunna stabilisera klubben till slutet av säsongen.

Manchester United uppges dock inte se Ernesto Valverde som en långsiktig tränarlösning. Enligt uppgifterna vill United fortsatt locka till sig Mauricio Pochettino, men då först i sommar, och skriva ett längre kontrakt med argentinaren.

Publicerad 2021-11-24 kl 00:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto