Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vill ta nya kliv efter genombrottet: "Har stora drömmar"

Sillybloggen

Carl Gustafsson, 21, har fått sitt stora genombrott den här säsongen. Tillsammans med veteranen Romario, 36, har Gustafsson bildat en framgångsrik duo på innermittfältet för ett Kalmar FF som jagar en topp fem-placering i allsvenskan med två omgångar kvar. Dessutom har han fått debutera i det svenska U21-landslaget, där han startade i EM-kvalmatchen mot Bosnien-Hercegovina i november.

Gustafsson, som har ett år kvar på sitt kontrakt med KFF, berättar nu om sina framtidstankar.

– Man har stora drömmar såklart. Samtidigt har det varit en underbar säsong och man har bara njutit av att spela matcher och att vara här och träna varje dag med lagkamraterna. Man lever i hur skönt och bra det är nu och tänker inte så jättemycket på framtiden, säger han till Barometern.

Alternativet att stanna i KFF, när laget lyft från den allsvenska bottenstriden, har blivit mer aktuellt.

– Såklart. Det är en fantastisk miljö, vi spelar bra fotboll och vinner matcher. Samtidigt som potentialen är mycket större än vad vi visat i år.

Annons

Carl Gustafsson har spelat 26 matcher från start i allsvenskan i år och noterats för en assist. Kalmar FF avslutar säsongen med matcher hemma mot Malmö FF och borta mot Hammarby.

Publicerad 2021-11-26 22:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto