Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nyholm om fortsättningen i Dif: "Har erbjudits kontrakt - vi får se"

Sillybloggen 2021-11-27 15:14

Jesper Nyholm sitter på ett utgående kontrakt med Djurgården samtidigt som laget är mitt uppe i en guldstrid mot Malmö, AIK och Elfsborg. Vid sidan av allsvenskan har han nu även blivit uppkallad till det filippinska landslaget och ska spela Suzuki cup med dem mellan 5 december och 1 januari 2022.

Men samtidigt som han nu vet hur framtiden ser ut på landslagsfronten, är det desto oklarare på klubblagsfronten. Nyholm har erbjudits ett kontrakt med Djurgården men avvaktar samtidigt för att se vad som händer i laget innan han skriver på något nytt kontrakt.

– Nu var jag utanför truppen sist och vi får väl se vad Bosse säger och hur han tänkt. Det beror ju mycket på vilka som stannar och vilka som lämnar också. Jag vill ju spela mittback och nu har jag ju fått vikariera som högerback. Men det finns en dialog och de har erbjudit mig ett kontrakt, men vi får se. Jag ger allt nu på träningarna och matcherna så får vi se vad som händer och hur de har tänkt, säger Nyholm till Expressen.

ANNONS

Nyholm kom till Djurgården 2020 och har noterats för 22 framträdanden, samt ett mål.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto