Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PSG vill värva Real Madrid-stjärnan

Sillybloggen 2021-11-27 19:37

Vinícius Júnior, 21, har fått sitt stora genombrott i Real Madrid-tröjan. 21-åringen har gjort tio mål på 18 matcher och stått för prestationer som hållit Eden Hazard utanför startelvan under säsongsinledningen.

Brassens prestationer har väckt intresse och nu rapporterar spanska AS att Paris Saint-Germain vill värva Vinícius Júnior. Tidningen skriver att PSG ser 21-åringen som en potentiell ersättare till Kylian Mbappé som ryktas vara på väg till just Real Madrid efter säsongen.

Enligt uppgifterna vill Real Madrid dock inte sälja Vinícius Júnior då han ses som en viktig spelare i klubbens lagbygge. I stället hoppas “Los Blancos” förlänga brassens kontrakt som går ut sommaren 2024.

Vinícius Júnior kom till Real Madrid från Flamengo sommaren 2018 och har spelat 137 matcher för den spanska huvudstadsklubben.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto