Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

The Athletic: Pogba kan ändra sig om sin framtid

Sillybloggen 2021-11-29 17:33

Manchester United-stjärnan Paul Pogba, 28, sitter på ett utgående avtal och har under senaste tiden spekulerats vara på väg bort från den engelska storklubben. Nyligen fick tränaren Ole Gunnar Solskjær sparken och under måndagen presenterades i stället tysken Ralf Rangnick som tillfällig tränare över den resterande delen av säsongen.

Nu uppger The Athletic att Pogba kan ändra sig om sin framtid. 28-åringen uppges vara positiv till att jobba ihop med Rangnick och kan därmed välja bort att skriva på ett avtal med en ny klubb redan i januari. Manchester United uppges samtidigt ha ett kontraktserbjudande på bordet, som fransmannen ännu inte skrivit på. Enligt The Athletic behöver United dock komma tillbaka med ett bättre erbjudande för att göra spelaren helt nöjd.

Pogba återvände till United från Juventus under sommaren 2016 och är den här säsongen noterad för sju assist på 13 framträdanden med den engelska storklubben.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto