Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Vlahovic ses som Kanes "optimala arvinge"

Sillybloggen 2021-11-29 11:35

Dusan Vlahovic är ett av de hetaste namnen på fotbollens transfermarknad. Han har kontrakt med Fiorentina till sommaren 2023, men det har uttalats att han kan lämna redan i vinter. Flera storklubbar visar intresse, där Juventus är en av dem som leder kampen.

Men även Tottenham vill lägga vantarna på 21-åringen. Internt i klubben diskuteras han som “den optimala arvingen” till Harry Kane, uppger Daily Express. En övergång som minst sagt verkar godkännas av fansen. Det har rapporteras att Juve har lagt ett bud på Vlahovic, vilket skapade ilska i supporterled, enligt Spurs Web. Det finns en rädsla att man missar chansen att säkra stjärnan, helt enkelt.

Även Manchester City uppges vara med i kampen om Vlahovic.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto