Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Förhandlingarna uppges ha kollapsat - Dembélé ser ut att lämna Barça gratis

Sillybloggen 2021-12-01 20:03

Ousmane Dembélé värvades till Barcelona för omkring 135 miljoner euro, nära 1,4 miljarder kronor, från Dortmund i augusti 2017. Fransmannen har dock varit långt bort från att infria de högt ställda förväntningarna – främst på grund av sina enorma skadebekymmer. Enligt Transfermarkt har Dembélé missat 100(!) matcher med olika skador under sina fyra år i Barça.

Barcelonas nye chefstränare Xavi hyllade nyligen Dembélé och sa att ytterforwarden kunde bli den bäste spelaren i världen på sin position.

– En av våra prioriteter är att förlänga med Dembélé, sa Xavi då.

Nu rapporterar dock Barcelonatidningen Sport, som Football-Espana hänvisar till, att kontraktsförhandlingarna mellan klubb och spelare har strandat. Tidningen uppger att Dembélés representanter har krävt en lön som Barça helt enkelt inte har råd att erbjuda på grund av Financial Fair Play.

Om ingenting förändras ser fransmannen därmed ut att lämna katalanerna helt gratis när kontraktet löper ut till sommaren. Dembélé vill inte lämna i januari och kommer att nobba alla erbjudanden, enligt Football-Espana.

ANNONS

Tidigare har Manchester United, Chelsea, Liverpool och Juventus uppgetts visa intresse för Dembélé.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto