Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sky: Arsenal-anfallare nobbar nytt kontrakt - vill lämna gratis

Sillybloggen 2021-12-01 17:53

Arsenals engelske anfallare Eddie Nketiah, 22, har under en längre tid rapporterats vara på väg bort från den engelska storklubben och har bland annat kopplats ihop med en flytt till Borussia Dortmund. Nästa sommar går 22-åringens avtal ut och då kan han lämna gratis.

Enligt Sky Sports har Nketiah nu nobbat ett kontraktsförslag från Arsenal och ser därmed ut att lämna gratis vid kontraktets slut. Anfallaren kom till Arsenals akademi under 2015, men har genom åren fått varierat med speltid och är i höst noterad för två mål på två ligacupmatcher.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto