Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Allsvenska klubbar jagar Lushaku

Sillybloggen 2021-12-02 15:45

Mittfältaren Ismet Lushaku gjorde debut för AFC Eskilstuna i allsvenskan under våren 2019 och har varit en given pjäs i startelvan sedan dess med 52 matcher på två säsonger i superettan. Under gårdagen stod det dock klart att 21-åringen lämnar AFC då kontraktet löper ut vid årsskiftet.

Nu rapporterar Eskilstuna-Kuriren att fyra klubbar jagar Lushakus namnteckning inför nästa säsong. De hetaste spåren är Örebro SK, som ramlar ur allsvenskan i år, och Lillestrøm som ligger fyra i den norska högstaligan.

Även IFK Norrköping och Gif Sundsvall, som båda spelar allsvensk fotboll 2022, har fört diskussioner med Lushaku, som nyligen sa följande om sin framtid till E-Kuriren.

– Allsvenskan hade varit ett bra steg för att sedan kunna ta ett kliv ut utomlands. Då tror jag att den holländska ligan skulle passa min spelstil bra och jag vet att det funnits lag från den ligan tidigare som tittat på mig. Men jag tror det är viktigt att ta det steg för steg.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto