Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PL-klubb intresserat av Renato Sanches

Sillybloggen

Renato Sanches, 24, har gjort stor succé i Lille och var ifjol med och förde klubben till Ligue 1-titeln. 24-åringen ryktades vara på väg bort från Frankrike i somras och nyligen berättade portugisen själv att en skada satte stopp för en flytt till Barcelona.

Intresset för Sanches ska dock fortfarande vara stort från flera europeiska storklubbar, och nu kommer uppgifter om att det kan vara aktuellt med en återkomst till Premier League.

Calciomercato rapporterar nämligen att nyrika Newcastle är intresserat av att värva den portugisiske landslagsmittfältaren. Enligt uppgifterna ska Newcastle vara redo att lägga ett bud på Sanches redan i januari.

Renato Sanches slog igenom i Benfica och har efter det representerat både Bayern München och Swansea innan värvades till Lille inför säsongen 2019/2020. I den franska klubben har 24-åringen noterats för sex mål och sex assist på 69 matcher.

Annons

Milan och Arsenal är två övriga klubbar som också ryktas jaga den tidigare Golden Boy-vinnaren från 2016.

Publicerad 2021-12-02 10:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto