Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rangnick slår tillbaka mot Haaland-uppgifter: "Nonsens"

Sillybloggen 2021-12-03 19:04

Tyska tidningen Bild rapporterade nyligen att Manchester Uniteds interim-manager Ralf Rangnick skulle få en bonus på tio miljoner pund, drygt 120 miljoner kronor, om han lyckades värva Erling Haaland från Borussia Dortmund.

På fredagens presskonferens, när Rangnick mötte den engelska pressen för första gången som United-manager, fick han tillfälle att slå ner de uppgifterna.

– 10 miljoner pund, för Erling Haaland, 10 miljoner pund för Kylian Mbappé, 10 miljoner pund för Robert Lewandowski och 10 miljoner pund för Joshua Kimmich…, skrattade Rangnick medan låtsades bläddra i sina anteckningar.

– Det är nonsens naturligtvis. Det finns ingen sådan klausul i mitt kontrakt. Det finns ingen logik i att spekulera kring nya spelare. Erling Haaland är en fantastisk striker, det vet jag best själv eftersom jag arbetade med personerna i RB Salzburg vid den tiden, säger Rangnick enligt Manchester Evening News.

ANNONS

Rangnick leder United i sin första match när laget tar emot Crystal Palace hemma på Old Trafford på söndag. Den tyske 63-åringen kommer att vara manager resten av säsongen och sedan övergå till en tvåårig konsultroll.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto