Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Djurgården jagar norsk högerback

Sillybloggen 2021-12-03 10:01

Djurgårdens IF är på jakt efter en ersättare till Aslak Witry som lämnade klubben i somras. För tillfället är Leo Cornic den enda renodlade högerbacken i truppen, därför har spelare som Haris Radetinac (ytter), Jesper Nyholm och Jesper Löfgren (båda mittbackar) fått vikariera på högerbackspositionen under hösten.

Nu rapporterar Expressen att Blåränderna jagar Sogndals högerback Daniel Eid, 23. Enligt uppgifterna är Eid en av flera spelare som Djurgården utvärderar, det ska nämligen finnas andra alternativ på Stockholmsklubbens önskelista.

En första kontakt med Sogndal ska dock vara tagen och enligt Expressen har Djurgården varit på plats flera gånger i Norge för att scouta spelaren. Daniel Eid, som noterats för sju mål samt 19 assist på 65 matcher med Sogndal, uppges i sin tur vara intresserad av en flytt till Sverige.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto