Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus öppet för att sälja Kulusevski - som är redo för flytt

Sillybloggen 2021-12-03 17:28

Dejan Kulusevski, 21, har fått skralt med speltid i Juventus under hösten. Svensken har bara spelat 597 minuter fördelat på tre starter plus 15 inhopp och haft svårt att imponera på den nye tränaren Massimiliano Allegri.

Nu rapporterar italienska Goal.com att Juventus är öppet för att sälja Kulusevski i januarifönstret. Premier League-klubbarna Arsenal och Tottenham, som det ryktats om tidigare, uppges vara fortsatt intresserade av yttermittfältaren/forwarden.

Juventus vill få tillbaka det mesta av de 44 miljoner euro, drygt 450 miljoner kronor, som de betalade för Kulusevski i januari 2020. Svensken vill samtidigt flytta till en klubb där han får spela i sin föredragna nummer nio-position som central anfallare, enligt Goal.

Kulusevski har kontrakt med Serie A-giganten till juni 2025.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto