Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Danska uppgifter: Bröndby vill låna ut Fallenius till Sverige

Sillybloggen 2021-12-04 13:25

Köpenhamnslaget Bröndby kommer framöver att göra sig av med ett gäng spelare, åtminstone om man ska tro rapporter från Danmark. Enligt sajten Bold.dk skriver kvällstidningen BT nämligen att följande spelare ser ut att lämna: Andrija Pavlovic, Jens Martin Gammelby, Tobias Børkeeie och Oskar Fallenius.

Den sistnämnde svensken skrev i början av januari i år på för Bröndby. Därmed lämnade Fallenius BP, som han fick gott om speltid i. Lika stort förtroende har han inte fått i sin nya danska klubb: så här långt har det endast blivit en handfull framträdanden i ligan. Och nu verkar det alltså som att han kommer lämna Bröndby. Enligt BT siktar huvudstadslaget på att låna ut Fallenius, helst till något lag i Sverige.

Oskar Fallenius kontrakt med Bröndby går ut sista juni 2024.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto