Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Djurgården har erbjudit kontrakt till Johansson

Sillybloggen 2021-12-04 08:54

I somras sålde Djurgården högerbacken Aslak Fonn Witry, som då ledde den interna skytteligan. Sedan dess har flera olika spelare fått ha positionen, bland annat Haris Radetinac, Jesper Nyholm och Jesper Löfgren, som ingen utav dem är högerback i grunden.

Klubben uppges därför vara ute efter att värva en högerback i vinter. Enligt Expressen är det nuvarande förstahandsvalet Kalmar FF:s Piotr Johansson. Han sitter på utgående kontrakt och uppges inte vilja förlänga. Djurgården uppges därmed vilja plocka in 26-åringen som bosman i det kommande fönstret. Förhandlingarna är inte klara, enligt tidningen, men storklubben ska ha erbjudit Johansson ett kontrakt att ta ställning till.

Johansson värvades till Kalmar FF inför säsongen 2019 och har innan dess spelat för Malmö FF, Östersunds FK och Gefle IF.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto